0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Contabilitate PFA

Mai simplu, mai eficient, pentru afacerea ta!

Rezultate Mari, Preocupari Mici 

Ca Persoana Fizica Autorizata ai putea face tu totul, dar oare ar fi si eficient? Stim ca ai nevoie de sprijin cu contabilitatea, de aceea iti raspundem solicitarilor in mai putin de 10 ore si ne putem ocupa pentru tine de:

Preluarea documenteor contabile

Introducerea documentelor primare

Intocmirea declaratiilor fiscale

Depunerea declaratiilor si formularelor necesare

Intocmirea registrelor (de mijloace, jurnal)

Intocmirea si transmiterea OP-urilor aferente TVA si impozit

Intocmirea situatiilor financiare

Redactarea planului de conturi conform specificului activitatii desfasurate

Evidenta registrelor de casa si de banca

Evidenta depozitelor bancare, a furnizorilor, clientilor si stocurilor

Elaborarea jurnalelor de vanzari si achizitii

Intocmirea balantei de verificare

Daca ai nevoie de un contabil cu experienta, specialistii nuamcontabil.ro iti stau la dispozitie! Lasa-ne mesajul tau si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un expert contabil ce iti va oferi toate informatiile necesare!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau
  Daca ai nevoie de un contabil cu experienta, specialistii nuamcontabil.ro iti stau la dispozitie! Lasa-ne mesajul tau si in maxim 24 de ore vei fi contactat de un expert contabil ce iti va oferi toate informatiile necesare!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau

   Ai optat pentru deschiderea unui PFA pentru ca parea o solutie mai potrivita pentru nevoile tale de business? Ei bine, ceea ce pare mai usor, deseori se dovedeste a fi mai complex decat credeai. Pentru ca desi a te ocupa singur de contabilitate in partida simpla pare ca iti reduce din costuri, ajunge sa iti consume foarte mult timp. Timp pe care l-ai putea petrece crescand afacerea, dezvoltand noi produse/servicii sau bucurandu-te de toate clipele alaturi de familie.
   Din fericire, la nuamcontabil.ro avem pentru tine specialisti desavarsiti in domenii precum audit, fiscalitate, legislatie, contabilitate, juridic, economic, mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. Si nu oricum! Ci cu solutii personalizate, adaptate specific nevoilor business-ului tau – oricat de mare sau mic ar fi el.
   Nu suntem singurii din domeniu, dar suntem printre cei mai buni iar valorile pe care ne-am construit experienta si ne-am castigat renumele reprezinta garantia pe care o integram in orice proiect.
   Si ca sa fim siguri ca vei gasi la noi profesionalismul pe care il cauti, la pretul pe care ti-l permiti, am conceput mai multe variante de pachete care cuprind onorarii in raport doar cu numarul de documente prelucrate lunar – indiferent de industrie, indiferent de cifra de afaceri.